Kemerli Burun Estetiği
Bu ameliyat için başvuran hastalarımızın büyük çoğunluğu burunda kemer şikayetiyle gelen hastalar. Estetik ameliyatla bu kemeri düzeltmek de bize kalıyor.
Op. Dr. Hasan Duygulu 1984 Tokat doğumludur. Ortaöğrenimini tokatta lise öğrenimini Trabzon Yomra Fen lisesinde tamamladıktan sonra 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesiyle tıp dünyasına giriş yapmıştır. Fakülte bitiminden sonra kulak burun boğaz alanında uzmanlaşmaya karar vermiştir. İzmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde bu alanda 5 yıl süreyle ihtisas yapmıştır. Asistanlık zamanında kulak ameliyatı , baş ve boyun onkolojik ameliyatları , burun ameliyatı gerçekleştirmiştir. Tükrük bezi tümörlerinin cerrahisi konulu teziyle asistanlığını tamamlamıştır. Asistanlık yıllarının ortalarında başlayan estetik ve rekonstrüktif operasyonlara karşı ilgisi ,sonraki hayatına kendisine bu alanla devam etme ve bu alanda profesyonelleşme doğrultusunda yön vermiştir.
Yüz plastik cerrahi derneği üyesi olup yurt içinde ve yurt dışında sayısız estetik work-shop lara, toplantılara ve kongrelere katılmış ve hala katılmaya devam etmektedir. Şu an özel sektörde hizmet vermektedir.